Onze werkwijze

Wanneer u heeft gekozen voor StijlvolWrappen.nl om uw keuken te laten wrappen, beginnen we altijd met een grondige inspectie van uw keuken. Dit houdt in dat we alle oppervlakken die gewrapt gaan worden nauwkeurig opmeten om een schatting te maken van de hoeveelheid materiaal we nodig hebben om uw keuken te wrappen.

We maken gebruik van speciaal ontworpen interieurfolie om uw keuken een nieuwe look te geven. We brengen de interieurfolie op de oppervlakken van uw keuken aan, strijken deze zorgvuldig glad en zorgen ervoor dat ook de randen van het paneel bekleed zijn met folie. Vervolgens snijden we deze af. We wrappen alle zichtbare kastdeuren en panelen van uw keuken. Optioneel kunnen we ook de binnenranden van de keuken waar de deuren tegenaan vallen laten wrappen. De binnenzijde van de panelen wrappen we in de basis niet.

Onderstaand kunt u een uitgebreide specificatie van het proces vinden:

1 Contact: Neem contact met ons op per mail, whatsapp of telefoon en verstuur daarbij foto’s van uw huidige keuken of meubelstuk, uw woonplaats en de voorkeur van kleur.

2 Offerte: Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

3 Inspectie: We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en komen daarom vooraf graag bij u langs om de definitieve maten van uw keuken op te meten en de huidige staat van de keuken te bekijken. Daarnaast nemen we kleurstalen voor u mee zodat u zeker weet welke kleur u wilt kiezen.

Dit proces kan indien gewenst ook digitaal met beeldbellen (Teams of Google Meet) en het opsturen van een aantal kleurstalen. Na akkoord op de definitieve offerte plannen we een dag in voor het wrappen van uw keuken.

4 Montage: Het wrappen van uw keuken. Hier zijn we 9 van de 10 keer één dag mee bezig. Aan het eind van de dag heeft uw keuken een nieuwe look en kunt u gaan genieten van uw ‘nieuwe’ keuken!

We hopen dat u heeft gevonden wat u zoekt en antwoord heeft gekregen op al uw vragen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via Whatsapp, e-mail of telefoon via de buttons of neem contact op via onderstaande button. Wij staan voor u klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden en kijken er daarom naar uit om van u te horen.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur een offerte

Wilt u weten wat het wrappen van uw eigen keuken of interieur exact gaat kosten? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en voorzien u van een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Woonplaats*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 6.
  privacybeleid*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  We hopen dat u heeft gevonden wat u zoekt en antwoord heeft gekregen op al uw vragen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via Whatsapp, e-mail of telefoon via de buttons of neem contact op via de contact pagina.
  Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze Werkwijze

  Chat openen
  1
  Live Chat?
  Scan de code
  Hallo, kunnen we je helpen?